Grand café RocStar

Bij grand café RocStar van Summa Horeca kun je op woensdag, donderdag en vrijdag van 11.30 tot 13.30 uur terecht voor een heerlijke lunch. Op woensdag en donderdag kun je er vanaf 17.30 uur dineren.

Bekijk hier de lunchkaart voor de komende weken (onderwijsperiode 1). Voor het diner kun je een keuze maken uit een wekelijks wisselend menu. Dineren kan al voor € 18,50 per persoon (4-gangenmenu, exclusief dranken).

RocStar is gevestigd aan Sterrenlaan 10 in Eindhoven. Voor de lunch en het diner is het nodig om te reserveren. Dat kan door een e-mail te sturen.

Gesloten

Tijdens schoolvakanties, stageweken en bijzondere momenten zoals ouderavonden is het niet mogelijk om te lunchen en dineren in grand café RocStar.

Dieetwensen

Wij wijzen je erop dat wijzigingen in de menu’s, zoals bijvoorbeeld dieetwensen, alleen mogelijk zijn als dit vooraf bij de reservering is aangegeven. Het kan voorkomen dat wijzigingen niet mogelijk zijn vanwege een hogere moeilijkheidsgraad in de bereiding van de gerechten.

De student centraal 

Onze school stelt de student centraal en is van mening dat het onderwijs gericht moet zijn op het individu. Gemiddelden zijn immers niet interessant. Belangrijker is om te weten waar een bepaalde student staat, waar hij of zij goed in is en wat de aandachtspunten in zijn of haar ontwikkeling zijn. Wij vragen je begrip voor het feit dat een en ander anders verloopt dan dat je gewend bent in een restaurant waar medewerkers routine, ervaring en mensenkennis hebben.

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.