Restaurant Rocfort

In opleidingsrestaurant Rocfort kunt u à la carte genieten van een heerlijk diner, tegen een aantrekkelijke prijs. Studenten van Summa Horeca verzorgen twee dagen per week diner. Rocfort is gevestigd aan de Sterrenlaan 10 in Eindhoven.

Regelmatig worden er ook avonden georganiseerd met een speciaal thema zoals: The Spirit of Christmas, Home Town Specials of menu's van bekende TV-Chefs. 

Diner & lunch

Voor het diner is Rocfort geopend op donderdag en vrijdag. U wordt verwacht tussen 17.30 uur en 18.00 uur voor het aperitief. Het serveren van gerechten start om 18.15 uur. Dineren kan al voor € 18,50 per persoon (4-gangenmenu, exclusief dranken).

Incidenteel zullen wij ook geopend zijn voor een lunch. Wij brengen u hiervan via deze website en onze nieuwsbrief op de hoogte.

Gesloten

Tijdens schoolvakanties, de weekenden en stageweken is het restaurant gesloten. 

Dieetwensen

Wij wijzen u erop dat wijzigingen in de menu’s, zoals bijvoorbeeld dieetwensen, alleen mogelijk zijn als u dit vooraf bij uw reservering heeft aangegeven. Op woensdag zijn wijzigingen niet mogelijk vanwege de klassamenstelling. Het kan ook voorkomen dat wijzigingen niet mogelijk zijn vanwege een hogere moeilijkheidsgraad in de bereiding van de gerechten.

De student centraal 

Onze school stelt de student centraal en is van mening dat het onderwijs gericht moet zijn op het individu. Gemiddelden zijn immers niet interessant. Belangrijker is om te weten waar een bepaalde student staat, waar hij of zij goed in is en wat de aandachtspunten in zijn of haar ontwikkeling zijn. Wij vragen uw begrip voor het feit dat het een en ander anders verloopt dan dat u gewend bent in een restaurant waar medewerkers routine, ervaring en mensenkennis hebben.

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.