Over Summa ICT

Ben jij handig met computers en wil je altijd weten hoe iets werkt? Wil je er zelfs je beroep van maken? Bij Summa ICT vind je een opleiding voor een vakgebied dat voortdurend in beweging is.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Je blijft jezelf  continu ontwikkelen. Naast alle wetenswaardigheden over het vak, leren we je ook om onder tijdsdruk te werken. Ook kritisch zijn en nauwkeurig werken horen bij jou als ICT’er. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken met andere specialisten. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren.Pas je cookievoorkeuren aan

Jouw toekomst in de ICT

De ontwikkelingen binnen de ICT volgen elkaar in hoog tempo op. Een samenleving zonder ICT is niet meer denkbaar. Er is dan ook volop behoefte aan goed opgeleid personeel. Dat biedt ruim voldoende kansen voor een succesvolle carrière. Op de website Beroepen in beeld vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.


“Computerproblemen uitleggen in jip-en-janneketaal"

Joris van den Boom

Student Medewerker ICT

Lees meer

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.