Over Summa Laboratorium

Ben jij dat nieuwsgierige pietje precies? Zijn scheikunde en biologie jouw favoriete vakken? Doe je graag proefjes? Ontdek dan je mogelijkheden bij Summa Laboratorium.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Als laborant of analist los je tal van vraagstukken op. Je onderzoekt bijvoorbeeld bloed, voedsel, bodemmonsters en water. Je analyseert DNA, de luchtkwaliteit, een stukje vlees. Of test een nieuw parfum of nieuwe medicijnen. In een laboratorium doe je boeiend en verantwoordelijk werk, dat belangrijk is voor onze toekomst. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken met andere specialisten. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen. 

Jouw toekomst in het lab

Laboratoriumonderzoek speelt een belangrijke rol in onder meer de gezondheidszorg, de voedingsindustrie, in wetenschappelijk onderzoek en bij de samenstelling van nieuwe producten in bijvoorbeeld de farmaceutische industrie. Zeker ook in een omgeving als Brainport Regio Eindhoven, een van de slimste regio’s ter wereld. Als laborant of analist kun je dan ook tal van kanten op na je studie. Op de website kiesmbo.nl vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

 

Summa Laboratorium
Summa Laboratorium
Summa Laboratorium
Summa Laboratorium
Summa Laboratorium
Summa Laboratorium
Summa Laboratorium
Summa Laboratorium
Summa Laboratorium
Summa Laboratorium

“Ontdekken wat dieren ziek maakt en welke medicijnen helpen”

Bregje Berkers

Student Biologisch medisch analist

Lees meer

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.