Over Summa Procestechnologie

Hou jij ervan om productieprocessen in goede banen te leiden? Denk je graag mee en overzie je processen? Werk dan aan je kennis en vaardigheden bij Summa Procestechniek.

De procesindustrie is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Papier, glas, levensmiddelen, medicijnen; allemaal producten die voortkomen uit deze industrie. Mogelijkheden genoeg om hierin aan de slag te gaan. We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Daarom word je bij ons vooral opgeleid op je werkplek, heel praktijkgericht. De theorie die je krijgt is daarop afgestemd. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.

Maatwerk

Bij Summa Procestechnologie staan de praktijk en het leren op de werkplek centraal. De opleidingen zijn breed, herkenbaar en goed toepasbaar in alle branches en bedrijven in de procestechniek. Naast reguliere opleidingen leveren we ook veel maatwerk. We gaan graag om de tafel om te kijken hoe we medewerkers het beste kunnen opleiden. Neem hiervoor contact op met Kevin Daly via 06 46 26 39 94. U kunt zich ook digitaal aanmelden.

Bekijk alle (maatwerk) cursussen

Meer informatie over Summa Procestechnologie

Meer informatie over Summa Procestechnologie? Je wordt van harte uitgenodigd om bij ons te komen kijken. Bel voor een afspraak of meer informatie naar 040 269 50 50.


Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.