Over Summa Sport

Sport je graag? En vind je het belangrijk dat anderen dat ook doen? Als jij ze daar graag bij begeleidt, kun je met je sportieve skills aan de slag bij Summa Sport.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Als je aan de slag gaat in de sportwereld, werk je intensief samen met mensen. Je motiveert ze en helpt ze bij het sporten en bewegen. Bijvoorbeeld als coach om een sporter of team naar een hoger niveau te tillen. Of in een hele andere tak van sport: de revalidatie. Stevig in je sportschoenen staan is daarbij belangrijk, net als goed kunnen communiceren.

Tijdens de opleiding werk je aan deze vaardigheden. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.

In de onderstaande kennisclip leggen we uit wat wij belangrijk vinden binnen de opleiding Summa Sport. Wat wij van jou verwachten en wat jij van ons kunt verwachten.

Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren.Pas je cookievoorkeuren aan

 

Jouw toekomst in de sport

Met een diploma van Summa Sport op zak heb je veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld gaan werken bij een sportvereniging, zwembad of fitnesscentrum. Ook bij een gemeente of in een recreatieteam op een vakantiepark of camping kun je terecht. Of wat dacht je van het organiseren van survivaltochten of werken bij een evenementenbureau? Op de website kiesmbo.nl vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

Testdagen schooljaar 2020-2021

Door de coronacrisis zijn we genoodzaakt om de manier van testen aan te passen. Summa Sport heeft besloten om onderdelen te kiezen die voor jou thuis of op je eigen school te organiseren/realiseren zijn. Deze onderdelen geven ons een beeld over jouw motivatie voor Summa Sport, hoe jij je presenteert en wat jouw basisbewegingsvaardigheden zijn. Als onderdeel van je toelating ga je een video maken waarin deze onderdelen aan bod komen. Wanneer je je hebt aangemeld voor de opleiding, krijg je een brief met daarin alle informatie over de manier van testen.

Summa Sport
Summa Sport
Summa Sport
Summa Sport
Summa Sport
Summa Sport
Summa Sport
Summa Sport
Summa Sport
Summa Sport
Summa Sport
Summa Sport

“Mijn eigen Bootcamp opzetten, dat ga ik doen”

Demi Slits

Student Sport- en bewegingscoördinator, uitstroomrichting sportinstructie, training en coaching

Lees meer

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.