Over Summa Sport

Sport je graag? En vind je het belangrijk dat anderen dat ook doen? Als jij ze daar graag bij begeleidt, kun je met je sportieve skills aan de slag bij Summa Sport.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Als je aan de slag gaat in de sportwereld, werk je intensief samen met mensen. Je motiveert ze en helpt ze bij het sporten en bewegen. Bijvoorbeeld als coach om een sporter of team naar een hoger niveau te tillen. Of in een hele andere tak van sport: de revalidatie. Stevig in je sportschoenen staan is daarbij belangrijk, net als goed kunnen communiceren. Tijdens de opleiding werk je aam deze vaardigheden. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst in de sport

Met een diploma van Summa Sport op zak heb je veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan werken bij een sportvereniging, zwembad of fitnesscentrum. Ook bij een gemeente of in een recreatieteam op een vakantiepark of camping kun je terecht. Of wat dacht je van het organiseren van survivaltochten of werken bij een evenementenbureau? Op de website Beroepen in beeld vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.“Ik loop stage op een sportschool en geef soms al les”

Radu Sabou

Student Medewerker sport en recreatie

Lees meer

Summa Sport agenda

Informatieavond Summa College

Kom voor meer informatie over de Summa-opleidingen naar de informatieavond op donderdag 6 april 2017.

  • Informatieavond

Wegwijsdag Zorg & Welzijn

Je volgt in groepjes korte workshops en maakt op deze manier kennis met de verschillende beroepen, de studenten, docenten en sfeer op onze school.

  • Wegwijsdag

Wegwijsdag Sport & Veiligheid

Tijdens de wegwijsdag van Sport & Veiligheid maak je kennis met de richtingen sport, beveiliger, veiligheid & vakmanschap en recreatie/vrije tijd.

  • Wegwijsdag