Over Summa Techniek

Haal jij graag dingen uit elkaar om te leren hoe ze werken? Heb jij twee rechterhanden? Steek ze uit de mouwen en maak er je beroep van bij Summa Techniek.

Techniek is niet alleen handig, maar ook erg belangrijk voor een duurzame en milieuvriendelijke toekomst. Denk bijvoorbeeld aan zonne-energie, windenergie en elektrische auto’s. Wij helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst in techniek

Techniek is overal, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Als je kiest voor een technisch beroep,  werk je aan je eigen duurzame en milieuvriendelijke toekomst. Eindhoven en omgeving dragen niet voor niets de naam Brainport. In deze regio barst het van de vooruitstrevende bedrijven die nieuwe, gewilde en gebruiksvriendelijke technologieën ontwikkelen. Daar heb je volop kans op een goede baan. Op de website Beroepen in beeld vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren."Als alles past, geeft dat ook echt voldoening"

Huub Wilting

Student Technicus werktuigbouwkunde

Lees meer

Summa Techniek updates

Afsluiting hoofdingang Frederiklaan

Vanaf 16 februari is de hoofdingang van de locatie Frederiklaan afgesloten voor auto’s en (brom)fietsers.

  • Nieuws

EuroSkills in Zweden: robot rijdt naar brons

Berend van de Donk en Lennard Bucks van Summa Engineering wonnen brons bij de wedstrijd Robotica van de EuroSkils in Göteborg, Zweden.

  • Nieuws

Summa Techniek agenda

Informatieavond Summa College

Kom voor meer informatie over de Summa-opleidingen naar de informatieavond op donderdag 6 april 2017.

  • Informatieavond