Over Summa Transport & Logistiek

Voel jij je thuis in de drukke wereld van transport en logistiek? Spreken vrachtwagens, heftrucks, distributiecentra en groothandels je aan? Je carrière verloopt op rolletjes met een opleiding van Summa Transport & Logistiek.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Wij leiden op tot medewerkers, teamleiders en managers in de logistieke sector, tot chauffeurs en planners. Stuk voor stuk beroepen die ervoor zorgen dat producten efficiënt, op tijd en onbeschadigd op de plek van bestemming aankomen. Wij brengen je het vak bij en leren je goed te communiceren en samen te werken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken bij de praktijkopdrachten. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst in transport en logistiek

Met een logistieke opleiding kun je bij veel bedrijven terecht. Bij een groothandel of een productiebedrijf, maar ook bij een transportbedrijf, distributiecentrum of andere logistieke dienstverlener. Als chauffeur personenvervoer kun je gaan werken bij een touringcarbedrijf, openbaar vervoerder of taxibedrijf. Op de site Beroepen in beeld vind je meer informatie over beroepen en actuele kansen op werk. Je kunt natuurlijk ook verder leren.

“Ik vind zeecontainers rijden als vrouw zijnde gewoon stoer!”

Remy van Andel

Student Chauffeur wegvervoer

Lees meer

Summa Transport & Logistiek updates

Afsluiting hoofdingang Frederiklaan

Vanaf 16 februari is de hoofdingang van de locatie Frederiklaan afgesloten voor auto’s en (brom)fietsers.

  • Nieuws

Oud-voetballer André Ooijer geeft gastles

Oud-profvoetballer André Ooijer heeft een gastles gegeven bij Summa Transport & Logistiek. Hij vertelde over zijn loopbaan, ambities, tegenslagen en motivatie.

  • Nieuws

Abdurahman kan niet wachten om zijn opleiding te beginnen

Abdurahman Abdukar Mussa (28) kan niet wachten om na de zomer te starten aan de entree-opleiding Assistent logistiek. Momenteel volgt hij een taalcursus om zijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

  • Nieuws

Summa Transport & Logistiek agenda

Informatieavond Summa College

Kom voor meer informatie over de Summa-opleidingen naar de informatieavond op donderdag 6 april 2017.

  • Informatieavond

Wegwijsdag Techniek & ICT

De wegwijsdag is bedoeld om je inzicht te geven in de verschillende beroepen die te maken hebben met Techniek & ICT.

  • Wegwijsdag

Wegwijsdag Economie & Dienstverlening

Tijdens deze wegwijsdag maak je kennis met verschillende vormen van dienstverlening binnen de zakelijke, facilitaire, transport en logistieke dienstverlening en de dienstverlening in de sector vrije tijd.

  • Wegwijsdag