Summa-Transport-bestemming-2022

Voel jij je thuis in de drukke wereld van transport en logistiek? Spreken vrachtwagens, heftrucks, distributiecentra en groothandels je aan? Je carrière verloopt op rolletjes met een opleiding van Summa Transport & Logistiek.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Wij leiden op tot medewerkers, teamleiders en managers in de logistieke sector en tot chauffeurs en planners. Stuk voor stuk beroepen die ervoor zorgen dat producten efficiënt, op tijd en onbeschadigd op de plek van bestemming aankomen. Wij brengen je het vak bij en leren je goed te communiceren en samen te werken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken bij de praktijkopdrachten. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst in transport en logistiek

Met een logistieke opleiding kun je bij veel bedrijven terecht. Bij een groothandel of een productiebedrijf, maar ook bij een transportbedrijf, distributiecentrum of andere logistieke dienstverlener. Als chauffeur personenvervoer kun je gaan werken bij een touringcarbedrijf, openbaar vervoerder of taxibedrijf. Op de website kiesmbo.nl vind je meer informatie over beroepen en actuele kansen op werk. Je kunt natuurlijk ook verder leren.

Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren.Pas je cookievoorkeuren aanSumma Transport & Logistiek
Summa Transport & Logistiek
Summa Transport & Logistiek
Summa Transport & Logistiek
Summa Transport & Logistiek
Summa Transport & Logistiek
Summa Transport & Logistiek

“Ik vind zeecontainers rijden als vrouw zijnde gewoon stoer!”

Remy van Andel

Student Chauffeur wegvervoer

Lees meer

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.