Over Summa Wonen & Design

Je houdt van ontwerpen en werkt graag met je handen? Je wordt graag een echte vakman of –vrouw? Met jouw creativiteit maak je het helemaal bij Summa Wonen & Design.

De beroepen waarvoor we je opleiden, dragen bij aan een groter woongenot. Vakmanschap, creativiteit en professionaliteit staan voorop. We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst binnen wonen en design

Een meubelmakerij, interieuradviesbureau of schildersbedrijf; slechts een paar voorbeelden van waar je terecht kunt als vakman/-vrouw. Er is altijd vraag naar vakmensen die kwaliteit leveren, creatief zijn, voor duurzaamheid kiezen en de klant centraal stellen. Misschien begin je wel je eigen  bedrijf! Op de website Beroepen in beeld vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

“Ik heb mijn eigen barkruk gemaakt”

Nick

Student Ontwerpend meubelmaker

Lees meer

Summa Wonen & Design updates

Skills finales: medailles in alle kleuren

Zes van onze studenten kwamen terug van de Skills Heroesfinales met een prijs in de tas: twee keer goud, een keer zilver en drie keer brons.

  • Nieuws

Summa studenten naar finales Skills Heroes

Zeventien van onze kanjers gaan zich voor het Summa College uit de naad werken op de finales van de Skills Heroes in Amsterdam. Daar kan ieder van hen Nederlands kampioen worden op haar of zijn eigen vakgebied.

  • Nieuws

Summa Wonen & Design agenda

Informatieavond Summa College

Kom voor meer informatie over de Summa-opleidingen naar de informatieavond op donderdag 6 april 2017.

  • Informatieavond

Wegwijsdag Techniek & ICT

De wegwijsdag is bedoeld om je inzicht te geven in de verschillende beroepen die te maken hebben met Techniek & ICT.

  • Wegwijsdag

Wegwijsdag Creatief & Uiterlijk

De wegwijsdag is bedoeld om je inzicht te geven in verschillende beroepen die te maken hebben met Creatief en Uiterlijk.

  • Wegwijsdag