Summa Beauty & Lifestyle

Overige onderwijsbenodigdheden voor persoonlijk gebruik


Basisuitrusting school

De opleidingen van Summa Beauty & Lifestyle bestaan voor een groot gedeelte uit praktijklessen. De basisuitrusting (producten en gereedschappen/materialen) die je nodig hebt om deze lessen te volgen worden door het Summa College ter beschikking gesteld. 

 

Vrijwillig aan te schaffen onderwijsbenodigdheden

Het is handig om ook zelf een deel van deze materialen in huis te hebben, zodat je ook thuis en op het stagebedrijf kunt oefenen aan je vakvaardigheden. In samenwerking met onze leveranciers hebben we hiervoor een aantal pakketten samengesteld. Het Summa College bepaalt de specificaties, maar je mag zelf kiezen waar je de onderwijsbenodigdheden koopt. Je vindt in jouw leermiddelenlijst op Studers.nl precies welk pakket je nodig hebt. In juni ontvang je hierover een e-mail. 

2021-2022 Haarverzorging bestellijsten

2021-2022 Optiek en Voetzorg bestellijsten

2021-2022 Schoonheidsverzorging bestellijsten

 

Extra activiteiten en faciliteiten 

Naast de kosten voor de genoemde uitrusting en benodigdheden kunnen er extra activiteiten en faciliteiten worden aangeboden, bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek. Deze activiteiten en faciliteiten hebben een meerwaarde, maar zijn vrijwillig en niet noodzakelijk voor het volgen van de opleiding en het behalen van een diploma. 

 

Als je financieel niet in staat bent om de schoolkosten te betalen, dan kun je hulp krijgen vanuit het Noodfonds en/of de Stichting leergeld.

 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.