Testdagen Sport- en bewegingscoördinator

De sluitingsdatum voor het aanmelden voor de opleiding Sport- en bewegingscoördinator (buurt, onderwijs en sport, sport- en bewegingsagogie, sport, bewegen en gezondheid en sportinstructie, training en coaching) is 1 april 2020. Het is hierbij van belang dat je aanmelding compleet is. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en uitnodiging voor een testdag.

De testdag wordt gepland op 1 dag, maar als de school dit nodig vindt, wordt er nog een motivatie- en capaciteitentest ingepland. Mogelijk is deze test niet op dezelfde dag als de praktische intaketest.

Twee weken na je testdag krijg je te horen of je bent aangenomen. Als je niet bent aangenomen kom je op een wachtlijst die gerangschikt wordt op de scores van alle studenten op de wachtlijst. Na de laatste testdag (van 15 mei) worden er nog studenten van de wachtlijst aangenomen. Meld je dus altijd aan voor een tweede opleiding!

Data testdagen:

  • Woensdag 11 december 2019
  • Vrijdag 7 februari 2020
  • Woensdag 1 april 2020
  • Woensdag 27 mei 2020

Wat moet je beheersen?

Op de testdag testen we de volgende onderdelen: lesgeven, sportspelen, turnen, grondvormen van bewegen, zwemmen, bewegen op muziek en de shuttle run test. Daarnaast zijn samenwerken, fair-play, communiceren en doorzettingsvermogen van belang. Ook vragen we je een korte les voor te bereiden. Deze les geef je op de testdag aan het groepje waarmee je de hele dag optrekt. De opdracht daarvoor vind je in de uitnodigingsbrief die je ontvangt na je aanmelding. Bekijk de video op deze pagina om een beeld te krijgen van wat er van je wordt gevraagd tijdens de testdag. De inhoud van de test is niet gewijzigd en ook voor komend schooljaar nog actueel.

Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.