Tech meets fashion

Zet studenten van de TU/e en Summa Fashion bij elkaar, en je krijgt de meest fantastische kledingontwerpen, vol tech en mode. Voorbeeldje? Een mantel die pas zijn patroon laat zien als de zon erop schijnt. Of een jas waarvan de mouwen krimpen als je eraan zit te friemelen, en die pas weer goed gaan zitten als je ze streelt. De technologie die voor deze kleding nodig is werd ontwikkeld door de studenten van de uni, maar voor het mode-aspect moet je toch écht bij Summa Fashion zijn. Dat zeggen de TU’ers ook zelf: “De Summa studenten hebben onze kleding echt fashionable gemaakt. Zelf hadden we dat nooit gekund!”

Tech meets fashion
Tech meets fashion
Tech meets fashion
Tech meets fashion
Tech meets fashion
Tech meets fashion

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.