Oud-voetballer André Ooijer geeft gastles

Oud-profvoetballer André Ooijer heeft een gastles gegeven bij Summa Transport & Logistiek. Hij vertelde over zijn loopbaan, ambities, tegenslagen en motivatie. Hierover ging hij in gesprek met een groep studenten van de opleiding Logistiek teamleider. Wie zijn je voorbeelden? Wat wil je bereiken? Hoe ga je om met tegenslag? Een interactieve les waarin zowel André als de studenten hun verhaal deelden.

Docent Thijs Smeets is van plan om vaker gastlessen te organiseren: “We willen studenten een stukje bagage meegeven uit de praktijk. En dan niet alleen de succesverhalen maar ook de uitdagingen en tegenslagen.”

Andre Ooijer gastles Transport & Logistiek 3
Andre Ooijer gastles Transport & Logistiek 2
Andre Ooijer gastles Transport & Logistiek 1

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.