Studenten maken wandkast voor The Hub

The Hub, het ontmoetingscentrum voor expats in Eindhoven, is een mooie wandkast rijker. Gemaakt door studenten van Summa Bouw & Infra van de opleiding Allround medewerker onderhoud en verbouw. De opleiding werkt vaak samen met echte klanten en opdrachten; de beste manier om het vak te leren.

Studenten gaan regelmatig op pad met de klusbus en voeren diverse klussen uit op het gebied van metsel-, timmer-, verf-, installatie-, elektra-, stuc- en tegelwerk. Omdat de klusbus veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid vraagt, mag niet zomaar iedereen ermee op pad. Die eer is weggelegd voor studenten die hoge inzet en motivatie tonen op school.

Eerder betegelden de studenten al ruimtes bij dierenopvangcentrum De Doornakker, maakten ze tuinhuizen bij Stichting Emmaus en klusten zij een sta-tribune voor een hockeyclub.
 
de klusbus summa bouw en infra
The hub Summa bouw en infra
The Hub summa bouw en infra onderhoud en verbouw (9)
The Hub summa bouw en infra onderhoud en verbouw (7) 800x600
The Hub summa bouw en infra onderhoud en verbouw (3)
The Hub summa bouw en infra onderhoud en verbouw (1)

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.