Welke uitstroomrichting? Rens maakte een keuze

“Ik heb deze opleiding gekozen omdat ik op zoek was naar een brede opleiding met veel mogelijkheden. Marketing vind ik interessant, dat is veel uitgebreider dan je denkt. Dat de opleiding ook bedrijfseconomie behandelt, vind ik een groot voordeel. Daar heb je heel veel aan. Je kunt daarmee eigenlijk in elk bedrijf gaan werken, je bent niet gebonden aan een bepaalde sector. 

Tijdens de open dag had ik al snel een goed gevoel bij de school. Hier kan ik me wel een paar jaar vermaken. Superblij met mijn keuze, ik heb 3 mooie jaren gehad op het Summa. De eerste prijs bij de Skills Heroes finale maakt het nog mooier.

Ik heb gekozen voor de uitstroomrichting Medewerker marketing en communicatie. Niet voor de andere richting, evenementen. Daarover ging wel de opdracht tijdens de finale: haal het Amerikaanse Burning Man festival naar Nederland. Ik had dus niet verwacht te winnen. Maar omdat deze opleiding zo breed is, is het toch gelukt. Naast de theorie op school, heb ik veel dingen opgepikt tijdens mijn stages die ik bij het maken van deze opdracht heb kunnen toepassen. Ik heb gewoon mijn best gedaan en daarmee verrassend goud gewonnen.”

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.