Dé Summa Ster 2017 is...

Jasmien Ghaderi! Wethouder Yasin Torunoglu reikte haar de trofee uit én een cheque ter waarde van 500 euro. De jury prees haar doorzettingsvermogen, persoonlijke groei en het opklimmen van niveau 2 naar 4. Jasmien volgt de opleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen bij Summa Welzijn. Zij is nu een jaar lang ambassadeur van het Summa College en gaat door naar de landelijke Uitblinkersverkiezing van Ditismbo. De prijsuitreiking vond plaats tijdens een feestelijke borrel. De avond werd gepresenteerd door loopbaanbegeleider en tv-kok Mounir Toub. Het Summa College feliciteert Jasmien en is supertrots op alle Summa Sterren!

Summa Sterren borrel (45)
Summa Sterren borrel (49)
Summa Sterren borrel (37)
Summa Sterren borrel (27)
Summa Sterren borrel (22)
Summa Sterren borrel (16)
Summa Sterren borrel (19)
Summa Sterren borrel (1)
Summa Ster 2017-vlnr Mounir Toub-Jasmien Ghaderie-Yasin Torunoglu

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.