Organiseer een festival voor je doelgroep

Een festival organiseren voor mensen met een verstandelijke beperking en (dementerende) ouderen? Eerstejaars studenten van Maatschappelijke zorg niveau 3 en 4 deden het. Zij voerden activiteiten uit bij instellingen en hielden twee voorstellingen op school. Toneelstukjes gecombineerd met zang en dans. De studenten bedachten en organiseerden alles zelf en lieten hiermee zien welke vaardigheden (competenties) zij beheersen. Bijvoorbeeld jezelf presenteren, overleggen, afspraken maken, met feedback omgaan en het taalgebruik aanpassen aan de doelgroep. Leerzaam voor de studenten en bovendien vermakelijk voor de cliënten uit de doelgroepen waar de studenten in hun werk mee te maken hebben.

Festival MZ - Summa Welzijn
Festival MZ - Summa Welzijn
Festival MZ - Summa Welzijn
Festival MZ - Summa Welzijn
Festival MZ - Summa Welzijn
Festival MZ - Summa Welzijn
Festival MZ - Summa Welzijn
Festival MZ - Summa Welzijn
Festival MZ - Summa Welzijn
Festival MZ - Summa Welzijn
Festival MZ - Summa Welzijn
Festival MZ - Summa Welzijn
Festival MZ - Summa Welzijn
Festival Maatschappelijke zorg
Festival Maatschappelijke zorg
Prijswinnaars Festival Maatschappelijke zorg

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.