Studenten debatteren in raadzaal

60 studenten van de opleidingen Financieel administratief medewerker mochten debatteren in de raadzaal van gemeente Eindhoven. Ze gingen met elkaar in gesprek over de stellingen: ‘Leerplicht moet worden afgeschaft’ en ‘Gebruik van mobiele telefoons in de klas moet verboden worden’. De activiteit is onderdeel van het vak Burgerschap. De bedoeling is dat de studenten kennis maken met de politiek en leren debatteren. Vooraf kregen ze een rondleiding en werden ze welkom geheten door wethouder Wilbert Seuren.

Summa Zakelijke dienstverlening - debat raadzaal (10)
Summa Zakelijke dienstverlening - debat raadzaal (6)
Summa Zakelijke dienstverlening - debat raadzaal (8)
Summa Zakelijke dienstverlening - debat raadzaal (1)

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.