Stage in Zuid-Afrika

Jaarlijks gaan studenten van de opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang zes weken op stage in Zuid-Afrika. Samen met medewerkers van Korein Kinderopvang uit Eindhoven gaan ze daar aan de slag in kinderdagverblijven. Ze voeren activiteiten uit die de ontwikkeling van kinderen stimuleren, zoals taalspelletjes, rollenspellen en tekenen. De stage is bij Evaton West, een Zuid-Afrikaanse organisatie van kinderdagverblijven.

Onze studenten hebben afgelopen tijd geld ingezameld voor deze kinderdagverblijven. Dit deden ze door op school gerechtjes te koken en verkopen, statiegeldflessen in te zamelen en lipbalsemlolly’s te verkopen. Dit leverde een prachtig bedrag op van 444 euro dat direct gebruikt kan worden voor de opvang van kinderen.

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.