Als mystery shopper aan de slag in Woensel

Eerstejaars studenten Ondernemer retail zijn als mystery shopper alle 150 winkels van Winkelcentrum Woensel langsgegaan. Een mystery shopper doet zich voor als normale klant en beoordeelt na afloop de ervaring in de winkel. Het management van het winkelcentrum vroeg de studenten dit te doen en te letten op de volgende zaken:

- Hoe is de klantvriendelijkheid?
- Hoe ziet de winkel er van binnen en buiten uit?
- Heeft het personeel kennis van het assortiment?

Van tevoren stelden de studenten vragen op om de aandachtsgebieden goed te kunnen beoordelen. Na afloop presenteerden ze hun bevindingen en tips aan het management. Als toekomstige winkeleigenaren was dit voor de studenten een leerzame oefening; zij leren zo door de ogen van een klant te kijken en in beeld te brengen wat een winkel wel of niet succesvol maakt.

De opleiding gaat vaker samenwerken met het winkelcentrum. Het ligt vlak in de buurt en biedt een mooi speelveld voor de studenten om er alles te leren over het vak. 

 
Mystery shopper Summa Business (1)
Mystery shopper Summa Business (2)
Mystery shopper Summa Business (4)

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.