Stem op ambassadeur Jasmien!

Jasmien Ghaderi is onze Summa Ster. Dit werd bekendgemaakt tijdens een feestelijke borrel op 13 april. Met deze titel is Jasmien een jaar lang ambassadeur van het Summa College. En niet alleen dat, ze maakt ook kans om de landelijke titel in de wacht te slepen! Jij stemt toch ook op haar?

Jasmien is een echte doorzetter. Ze neemt initiatief voor verbeteringen en zet zich daar volop voor in. Ze is ondernemend en werkt hard, maar blijft daarbij haar bijzondere zelf. Ze staat met beide benen op de grond en is altijd bereid een stap extra te zetten voor de cliënten die ze begeleidt. Jasmien zit in het laatste jaar van de opleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen. 

Bekijk het Profiel van Jasmien op de site van Ditismbo en stem op haar!

De winnaar is een jaar lang landelijke ambassadeur voor het mbo. Daarnaast ontvangt hij of zij een speciale award en een geldprijs van € 2.500,-. Dit bedrag mag hij of zij uitgeven aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. De gekozen top drie presenteert zich op 23 november 2017 tijdens het Dit is mbo gala.

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.