Studenten in de spotlight bij Prinsjesdag

“Het zit als gegoten”, zegt VVD-Kamerlid Dennis Wiersma wanneer hij zijn pak voor Prinsjesdag aandoet. Noah Strijbos en Bo Broers van Summa Fashion hebben er de hele zomer aan gewerkt. Noah is verantwoordelijk voor het ontwerp, Bo voor de uitvoering. “Het heeft me ongeveer 140 uur gekost”, aldus Bo. Een bijzonder element zit aan de binnenkant van het jasje: een afbeelding van de Gouden Koets.

“Ik voel me vereerd met dit gave ontwerp van Noah en Bo. Het vakmanschap straalt er vanaf”, zegt Wiersma. “Ik ben echt onder de indruk van de professionaliteit van de studenten. Van de kennismaking tot de laatste passessie; echt vaktalent.”

Nederlands kampioen
Noah Strijbos werd dit jaar Nederlands kampioen modeontwerpen tijdens Skills Heroes. Dat ze nu zo’n grote opdracht heeft gekregen, vind ze een grote eer. Samen met Bo is ze vandaag aanwezig in Den Haag om te genieten van hun mooie prestatie.

In de media:
Radio-interview NOS Radio 1 journaal 
L1 (video)
Hart van Nederland (video, vanaf 7.20 minuten)
Algemeen Dagblad
NPO Radio 5
 
Bekijk ook de eerdere berichtgeving over de eerste passessie op 4 september.
Pak Prinsjesdag - Kamerlid Dennis Wiersma - fotograaf Freddy Schinkel (8)
Prinsjesdag 2017 Summa Fashion
Dennis Wiersma Ridderzaal Summa Fashion
Pak Prinsjesdag - Kamerlid Dennis Wiersma - fotograaf Freddy Schinkel (6)
Pak Prinsjesdag - Kamerlid Dennis Wiersma - fotograaf Freddy Schinkel (5)
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.