Bootcamp voor fashionstudenten

Zo zit je nog achter de naaimachine, zo ben je aan 't opdrukken, squatten, rope-battlen, touwtjespringen en estafettelopen. Eerstejaars studenten van Summa Fashion waagden zich aan een bootcamp op Strijp-S. Een gezonde leefstijl is natuurlijk ook in de modewereld van belang. Daarom organiseerden studenten van Summa Sport deze sportmiddag, met aandacht voor het belang van een vitaal lichaam.

Yoel, een van de organisatoren van de bootcamp: "De groepen kunnen met iedere opdracht punten verdienen. Uiteindelijk krijgt alleen de beste groep een prijs. Daarmee willen we de groepen die extra drive meegeven om door te gaan.”

“Het is wel leuk om elkaar wat beter te leren kennen, maar het had van mij wel wat uitdagender gemogen", zegt Teck, student van de opleiding Junior stylist. "Ook om de motivatie van de deelnemers te vergroten, zodat ze écht willen winnen.” Medestudent Emma vond het juist best zwaar, ondanks dat ze twee keer per week sport. “Dat komt doordat je oefeningen moet doen die je niet zo vaak doet. Het is wel heel gezellig.”

Bootcamp - Muzikale workout
Bootcamp - Rope battle
Bootcamp Summa Fashion op Strijp-S
Bootcamp - Estafette
Bootcamp - Touwtjespringende Bert Geelen
Bootcamp - Estafette 2
Bootcamp - Muzikale workout 3
Bootcamp - Muzikale workout 2
Bootcamp - Studenten Summa Sport
Bootcamp - Touwtje springen
Bootcamp - Burpees
Bootcamp - Autobanden rollen
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.