Studenten organiseren wedstrijd voor dj’s

Derdejaars studenten van de opleiding Medewerker evenementenorganisatie gaan een dj-wedstrijd organiseren. Ze doen dit voor de gemeente Heeze-Leende. Een leuke opdracht waar veel bij komt kijken zoals: een marketingplan opstellen, publiciteit regelen en de plannen aan de burgemeester en de gemeenteraad presenteren.

Ze dragen in het voorjaar het stokje over aan tweede- en eerstejaarsstudenten die gaan helpen bij de uitvoering van de wedstrijd die duurt tot de zomer van 2018. Via voorrondes in lokale horecagelegenheden gaan dj’s strijden om een podiumplaats op de jaarlijkse zomerkermis van Heeze-Leende. Een vakjury bepaalt tenslotte wie de hoofdprijs in ontvangst neemt: een optreden op Dominator.

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.