Summa-student in Denk Groter Debat

Woensdag 8 november vond het Fontys Denk Groter Debat plaats in het Parktheater in Eindhoven. Zo’n debat is een ontmoeting tussen studenten en aansprekende mensen uit het bedrijfsleven, politiek, entertainment of sport. Het debat ging deze keer over goede zorg voor ouderen. 

De gastsprekers waren BN’er Hugo Borst en geschiedkundige Carin Gaemers. De presentator vroeg aan de gastsprekers welke student hen groter heeft laten denken. Borst en Gaemers kozen voor Pommelien Hal uit Bemmel.

Zij is derdejaarsstudent Mbo-verpleegkunde bij Summa Zorg en vertelde over haar aangrijpende ervaring in het verpleeghuis in haar woonplaats. Ze liep daar stage en had er nadien een bijbaantje. Als student speel je een belangrijke rol, zelfs al tijdens je studie en stage.

Bekijk hieronder het videoverslag of lees erover in het ED.
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.