“Tof dat ik studenten nu zelf kan opleiden”

Soepel parkeert hij de Corvette voor het gebouw van Summa Automotive. Een paar jaar geleden studeerde hij er zelf, nu leidt Bob Bruil studenten op in zijn eigen bedrijf. Hoe trots kun je zijn!

Bob bewaart goede herinneringen aan zijn tijd op Summa Automotive. “Wij hadden thuis een garage, dus ik wist al veel van auto’s af. De docenten hier hadden dat snel door. Daarom zochten ze projecten die bij mij pasten, die uitdagend waren.” Fijn vond Bob ook dat hij zelf met voorstellen kon komen. “Ze stimuleren je om eigen projecten te kiezen. Dat doen ze bij iedereen.”

Gastlessen

Na zijn studie begon hij samen met een maat een eigen bedrijf: Chargertech, specialist in het tunen van auto’s. Bob: “Het gaat erg goed, mensen uit heel Europa weten ons inmiddels te bereiken.” Extra leuk vindt Bob dat hij gastlessen geeft op Summa Automotive. En dat studenten bij hem stagelopen. Studenten van Summa Automotive hebben daarbij een streepje voor. “Ik heb veel geleerd bij Summa en er een mooie tijd gehad. Dus het is tof dat ik nu zelf kennis kan overdragen.”

Bob Bruil - Summa Automotive

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.