Goodiebags voor Eindhovense daklozen

Aankomende ondernemers zorgen dat daklozen winterse goodiebags krijgen. Hoe gaat dat in z’n werk? Het zit zo. Tweedejaars studenten van de opleiding Ondernemer retail zijn met het Leger des Heils om de tafel gaan zitten: ze willen geld ophalen voor Serious Request én lokale daklozen helpen. Zo ontstond het idee van een inzamelactie voor pakketten waar daklozen in de koude winterperiode behoefte aan hebben.

De studenten gebruiken de kennis en vaardigheden die ze tijdens hun lessen leren om een fundraisingactie op poten te zetten. Businessmodel- en marketingplan opstellen, sponsorbezoeken, belacties, noem maar op. Alles werd uit de kast getrokken om zoveel mogelijk sponsoren binnen te halen. Op 7 december gaan ze naar het Leger de Heils om de 80 goodiebags te overhandigen. Het resterende sponsorbedrag gaat naar Serious Request.

Het Leger des Heils is blij met dit sociale initiatief. Voor de studenten is het bovendien een leerzame kennismaking met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook dát leer je tijdens je opleiding bij Summa Business.

Wil je ook helpen? Je kunt winterse spullen of een bijdrage doneren via de Facebookpagina Summa Business in actie.

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.