Wildcard voor Summa Ster Jasmien

Ze zat niet in de Top 10, maar ging mooi wel met de vierde prijs naar huis. Onze Summa Ster Jasmien Ghaderi kreeg afgelopen week de wildcard op het ambassadeursgala van Ditismbo.

Jasmien: "Ik kon mijn oren niet geloven. Ik zat niet in de top 10, maar door de wildcard in een keer wél in de top 4! Iedereen die in de Top 4 zat, kreeg 1 minuut de tijd om te speechen. Ook ik mocht in 1 minuut vertellen waarom ik geschikt zou zijn voor het ambassadeurschap. Ik had niet veel voorbereid, omdat ik natuurlijk niet had verwacht dat dit zou gebeuren. Toch heb ik voor m'n gevoel goed kunnen vertellen waar ik voor sta en waarom ik geschikt zou zijn voor het ambassadeurschap. Na mijn speech kreeg ik drie vragen van de jury. Die waren best pittig, maar ik wist ze volgens mij goed te beantwoorden. Ik ben er trots op dat ik daar mocht staan en mijn zelfvertrouwen is er weer door gegroeid."

Winnaars

Sil de Weerd van het Clusius College werd door de jury gekozen als landelijke ambassadeur van het mbo. Alfen uit Almere won de prijs voor beste leerbedrijf en Joany Rigters van de gemeente Amsterdam die voor beste praktijkopleider. Tijdens het ambassadeursgala in het Apeldoornse Theater Orpheus ontvingen zij hun prijs uit handen van onderwijsminister Ingrid van Engelshoven, voorzitter MBO Raad en vice-voorzitter SBB Ton Heerts en Michaël van Straalen, voorzitter MKB-Nederland en SBB.

Lees ook de blog van Jasmien over het Ambassadeursgala (pdf).

Ambassadeursgala (5)
Ambassadeursgala (1)
Ambassadeursgala (6)
Ambassadeursgala (2)
Ambassadeursgala (8)
Ambassadeursgala (7)
Ambassadeursgala (3)
Ambassadeursgala (4)
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.