Visagiewedstrijd 'sweet candy'

Lolly’s in het haar, zoetkleurige make-up en discodip op het gezicht. Eerstejaars Allround kappers gingen flink los tijdens de visagiewedstrijd met als thema ‘sweet candy’. Femke en Julie wisten de eerste plek te halen met hun creativiteit. Na wat research op internet kwamen ze bij het idee van een rits op het gezicht uit. Eigenlijk wilden ze ook een suikerspin op het hoofd maken maar daar was niet genoeg tijd voor. Femke: “Het was leuk om te doen. Eens wat anders dan de gewoon visagielessen. Je mocht nu helemaal je eigen gang gaan”. De dames hebben visagie als keuzedeel gekozen.

Julie heeft het goed naar haar zin op de opleiding. “Ik heb dit gewoon altijd willen worden.” Waarom? “Het is leuk om mensen mooi te maken. Sommigen krijgen er echt meer zelfvertrouwen door.”
 Visagiewedstrijd UV open dag (1)

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.