Studeren én een eigen bedrijf beginnen

Stel je studeert bij het Summa College en je hebt ondernemersplannen. Wat ga je doen? Snel langs bij het Centrum voor Ondernemerschap (CvO) van het Summa College.

Het CvO verzorgt onderwijstrajecten op het gebied van ondernemerschap voor Summa-studenten, organiseert interessante evenementen en geeft studenten die een bedrijf gestart zijn of willen starten persoonlijke ondersteuning.

Kom ook

Het volgende CvO-evenement is op 31 januari. Dan deelt Jeroen Adriaans, de oprichter van het innovatieve bamboe-kledingmerk Bamigo én voormalig mbo-student, zijn visie op ondernemerschap. Ben je nog geen student bij het Summa College maar wel nieuwsgierig naar deze bijeenkomst? Stuur dan een e-mail.

Meer weten?

Kijk op de webpagina van het Centrum voor Ondernemerschap.

Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.