Rock City Institute bands timmeren aan de weg

Regelmatig hoor je dat er weer talenten van het Rock City Institute doorbreken of een prijs winnen. En het is weer zover.

Camilla Blue is een oud-studente van RCI (dat klinkt stoerder) die gaat als een trein. Nog niet zo lang geleden stond Joyce Deijnen, want zo heet zo in het echt, met haar band in het VPRO programma Vrije Geluiden. Dat is misschien niet zo jouw ding, maar geloof ons, dat is een populair programma! En nu staat ze dus met haar bluesy en jazzy muziek in de Grote Prijs van Nederland. En jij kunt op haar gaan stemmen. Doen hoor!

De hiphopgroep Down South doet het ook goed. Die studeren nog bij RCI, maar zijn nu al Music Masters 2018! Deze wedstrijd werd georganiseerd door het ROC van Amsterdam, en werd gepresenteerd door Browny Dutch. Down South was de beste band op het gebied van samenspel, instrumentbeheersing, originaliteit en podiumpresentatie. Dikke prestatie, toch?

Zowel Down South als Camilla Blue staan op het punt om een plaat uit te brengen. Hou ze in de gaten!

Wil jij van muziek je vak maken? Kijk dan eens op www.rockcityinstitute.nl en www.metalfactory.education.

Down South slider
Down South slider 2
Camilla Blue Slider
Camilla Blue Slider 2

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.