Geen herrie in de keuken

Terwijl buiten de pannen van de daken vlogen vanwege een zeer zware storm, hadden de studenten van de opleiding Facilitaire dienstverlening in de keuken en achter de bar alles onder controle. Zij verzorgden het buffet en de bijbehorende drankjes van het benefietdiner Wheelers4Bram. Zowel bij de keukenploeg als bij de bedieningsploeg werden de niveau 2 studenten aangestuurd door een student van niveau 4. Een mooie samenwerking.

“Gelukkig hadden we gisteren al veel voorbereid”, zegt niveau 2 student Vivian. “Dat was maar goed ook, want door de storm konden sommige klasgenoten niet naar school komen en er moest veel gebeuren. Het is een lange dag, maar wel leuk.” Medestudent Pleun stond achter de bar en ook daar verliep alles op rolletjes. “Ik was eerst best zenuwachtig, want we hebben hier nog niet zoveel ervaring mee. Het ging beter dan ik had verwacht. Ik heb nog nooit zo’n drukte gehad. Alles was goed georganiseerd en verliep heel vlot. Dat is leuk, want dan sta je tenminste niet stil.”  

Opbrengst benefietdiner

Met het diner werd € 1.875,- opgehaald voor Wheelers4Bram, een club mountainbikers die de spierziekte Duchenne letterlijk de wereld uit wil trappen.

Zalm
Warm eten
Vleeswaren
Vis
Salades
Opdienen dessert
Kijkje in de oven
Flamberen
Dessert
Dessert met vuurwerk
Dessert flamberen
Chocomousse
Beenham

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.