“Ik heb veel meer geleerd dan ik al wist”

Een opleiding kiezen… Poeh… hoe dan? Het Montessori College bedacht een manier om de leerlingen daarbij te helpen. Ze lieten hen een kijkje nemen bij verschillende scholen en bedrijven. En zo kwamen ze ook op de Automotive Campus terecht. Ruim 50 leerlingen van mavo 3 kregen er een rondleiding.

In de autobranche kun je veel verschillende kanten op. Autoschade en autospuiten bijvoorbeeld, of (bedrijfs)autotechniek. Of je wordt verkoper of ‘automotive engineer’. Wat dat allemaal inhoudt? De leerlingen van het Montessori College weten het inmiddels. “Ik heb veel meer kennis gekregen op het gebied van Automotive”, zegt Fabian. “Ik vind het leuk om met techniek bezig te zijn. Ontwerpen, engineering, zoeken naar antwoorden op vragen. Als ik iets met auto’s ga doen, dan wordt het engineering.”

Ook Selena heeft veel opgestoken op de Automotive Campus: “Ik heb wel iets met auto’s. Oude auto’s, de geluiden. Ik weet nog niet of ik er echt iets mee wil gaan doen, maar ik vind het wel interessant. Ik heb veel meer geleerd dan ik al wist.”

2x auto
Auto van onderen
Richard geeft motoruitleg
Raceauto
Peer van Poppel vertelt
Buggy

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.