Kunststukjes in de bakkerij

Wat een kunststukjes stonden er in de bakkerij. Frenk Langenhuijsen en Natalie Manintveld hadden al hun vaardigheden en creativiteit erin gestoken. En zeker niet zomaar: het ging om de voorronde voor Skills Heroes. Het was spannend wie van hen er door zou gaan naar de finale, die in maart gehouden wordt. Gedurende drie lessen werkten de toekomstige patissiers aan hun opdracht: bonbons, desserttaartjes en marsepeinen items. Frenk koos als thema ‘VOC’, Natalie stortte zich op de Azteken. Met een nipte voorsprong koos de jury voor de producten van Frenk. Natalie gaat haar kansen nog beproeven bij de Jeugdvakwedstrijden. Ga ze inpakken, die juryleden!

Winnaar Frenk met producten
Piraatjes van marsepein
Frenk, Natalie, Tommas juryoordeel
Frenk is winnaar
Frenk en Natalie met taartjes
Desserttaartje Frenk
Desserttaart Natalie
Azteekje

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.