“Eén van mijn mooiste stage-ervaringen”

Een rondleiding geven aan een aantal ‘hoge heren’ vanuit de overheid, provincie en gemeente: Amy deed het. Als stagiair bij Lokaal+ liet zij zien waarom Lokaal+ zo belangrijk is voor de zorgsector en voor de mensen die er komen. Onder anderen Erik Gerritsen (secretaris-generaal van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) en Henri Swinkels (gedeputeerde van de provincie) waren te gast.  

“Ik was wel heel zenuwachtig, want dit zijn niet zomaar mensen, maar mensen die heel belangrijk zijn voor de zorg”, zegt Amy na afloop. “Ondanks mijn zenuwen voelde ik me wel heel zeker over wat ik vertelde. Ik denk dat ik dit wel één van de mooiste ervaringen van deze stage mag noemen. Het was mooi om te zien hoe aandachtig ze luisterden naar mijn verhaal over de slimme zorgwoning.” De rondleiding was onderdeel van de jaarlijkse e-healthweek. De aanwezigen dachten samen na over de vervolgstappen die Lokaal+ kan maken.

Verbondenheid

Twee jaar geleden kreeg Amy zélf een rondleiding bij Lokaal+, toen ze op zoek naar een opleiding de open dag bezocht. Meteen wist ze dat ze hier ooit stage wilde lopen. En kijk eens aan: dat is gelukt! “Het is echt een stukje verbondenheid dat ik voel”, aldus Amy.

Lees voor meer informatie ook de blog over de middag.

Groepsfoto Lokaal+
Dhr. Gerritsen en Amy
Dhr. Gerritsen en Timon
Amy en dhr. Gerritsen
Amy vertelt

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.