Het leukst? De skybox bij Arsenal!

Stel je voor: je woont in een Limburgs dorpje en bent fan van het Londense Arsenal. Wat is er dan mooier dan stage lopen in de stad van jouw voetbalclub? Luuk deed het, vijf maanden. En het liefst was hij nog lang niet teruggekomen.

Hij is net weer in Nederland en moet nog ’n beetje wennen. “Mijn stage in Londen was top!”, glundert Luuk. “Ik heb er beurzen bezocht met mijn stagebedrijf, ben naar netwerkborrels geweest, heb klanten bezocht en geworven en de social media kanalen bijgehouden voor het werk. Ook heb ik mijn Engels naar een beter niveau getild; dat was een stuk minder toen ik erheen ging.”

Londen is duur

Zijn stageplaats bij een tussenpersoon in verzekeringen vond hij zelf via stagemarkt.nl. Stage lopen in Nederland leek hem maar saai. Luuk: “Er stond één buitenlands bedrijf bij voor mijn opleiding Klantmedewerker bancaire diensten en dat zat ook nog eens in Londen, waar ik net met pap was geweest voor een wedstrijd van Arsenal. Ik schreef een brief, had via Skype een gesprek met de baas en werd aangenomen. Toen moest ik nog een onderkomen regelen. Dat was lastiger, want Londen is duur en je wilt wel iets fatsoenlijks. Het werd uiteindelijk een gastgezin.”

Skybox bij Arsenal

Luuk is dik tevreden met zijn opleiding en vindt het een echte aanrader. Er is een persoonlijke sfeer en de docenten zijn erg betrokken. Hij wil graag doorstromen naar hbo Makelaardij en daarvoor legt hij nu een goede basis. Het leerzaamst van zijn stage vond hij het netwerken. “Want dat is wel belangrijk in het zakenleven.” En het leukst? “Dat ik een skybox voor 12 personen bij een wedstrijd van Arsenal won, terwijl ik een beurs bezocht."

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.