Tijn viel met zijn neus in de boter

Dat vindt Tijn Vissers zelf ook. “Lekker met je handen werken en goed nadenken waarmee je bezig bent. Dat ligt mij wel.” Zo denkt Tijn over zijn opleiding Technicus mechatronica bij Summa Engineering. Met zijn stage is de tweedejaars ook erg blij. Hij leert er dingen die op school niet voorbijkomen. Koude- en vriestechnieken. 

Bij Koning Koudetechniek, waar Tijn werkt, zijn ze specialist in koelen en vriezen. Zij maken bijvoorbeeld koelvitrines voor slagers en de vriezers waar jij de frikandellen uithaalt bij de supermarkt. Die installaties worden meestal bij het bedrijf gemaakt, maar de afwerking gebeurt vaak bij de klanten, op locatie. Soms moet je dan dingen doen die je nog niet kent. Zo heeft Tijn besturings- en schakelkasten leren installeren en heeft hij het lassen onder de knie gekregen.

Nu al heeft Tijn een bijbaan bij Koning Koudetechniek, en na zijn opleiding kan hij er blijven werken. Hij zal daar dan de interne opleiding koudetechniek gaan volgen. Koning Koudetechniek is dus al net zo blij met Tijn als Tijn met Koning Koudetechniek. 

Lees meer op de website van Koning.

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.