Coureur Martijn: “Studie is mijn back-up”

Martijn van Leeuwen is al zijn hele leven bezig met autosport. In 2015 en 2016 richtte hij zich volledig op het karten en ging niet naar school. Martijn was behoorlijk succesvol in het karten: derde bij het EK, vijfde bij het WK en twee keer kampioen van Duitsland. Toch besloot hij vorig jaar ook het studeren weer op te pakken, om zijn toekomst zeker te stellen. 

De autosport is altijd onzeker. Zit het een jaar tegen en laten je sponsoren het afweten, dan heb je geen inkomsten en dat is een probleem. Een back-up voor de toekomst is dus handig. 

Na de Entree-opleiding Assistent verkoop/retail koos Martijn voor de opleiding Commercieel medewerker. Daarmee kan hij door naar International business management op hbo-niveau. Daarna wil Martijn gaan wonen en werken in Amerika. Wil je weten hoe Martijn topsport combineert met zijn studie? Lees zijn blog!  
Martijn van Leeuwen 1
Martijn van Leeuwen 4
Martijn van Leeuwen 3
Martijn van Leeuwen 2

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.