Samenwerking met bedrijfsleven

Het materialenlokaal van Summa Bouw in *techniekHuys in Veldhoven is rijk gevuld. De wanden hangen vol houtsoorten en hang- en sluitwerk, er staan kozijnen, liggen veel soorten dakpannen en tal van andere materialen. Allemaal gekregen van bedrijven. Materialenkennis doe je niet op uit een boekje. Je moet het zien, voelen en ruiken.

Een belangrijke partner voor Summa Bouw is Mapei, wereldwijd marktleider in lijmen, kitten en chemische producten voor de bouw. Het bedrijf is leverancier, opleider en sponsor tegelijk. Samen opleiden, zo luidt het motto. Het bedrijf levert materialen voor praktijklessen en geeft begeleiding en gastlessen. Een hechte samenwerking met het bedrijfsleven zorgt voor een goede aansluiting op de arbeidsmarkt. Als student ben je op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en producten.

Werken in de bouw? Er is grote behoefte aan vakmensen: factsheet arbeidsmarkt bouw, UWV.

Summa Bouw en Infra - Allround medewerker onderhoud en verbouw bol
Summa Bouw en Infra - Timmerman
The Hub summa bouw en infra onderhoud en verbouw (7) 800x600
Bouwen aan een 30 meter hoge ijstoren06
Bouwen aan een 30 meter hoge ijstoren01
Isaac Felipa1 Summa Bouw gezel schilder

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.