Old School DIY

Van oud schoolmeubilair nieuwe meubels maken en daar een woning mee inrichten. Amber Roijers won een blinkend gouden medaille met haar woonconcept bij de vakwedstrijd Interieuradviseur van Skills The Finals. “Blijkbaar kan ik dus wél out of the box denken.”

Amber dacht altijd dat ze alleen binnen de kaders van een gegeven opdracht kon denken, vertelt ze. Tijdens de finalewedstrijd van Skills Heroes bewees ze het tegendeel. Ze ontwierp de inrichting voor een zogenaamde stijlkamer. Een hedendaags woonconcept voor een oude portiekschool. Twee dagen werkte ze eraan. Met de computer maakte ze het ontwerp. Dit presenteerde ze aan de jury, met daarbij een moodboard voorzien van de gebruikte kleuren, sfeer en materialen. Ook werkte ze een lichtplan en een prijsopgave uit.

Interieuradvies

Het leek Amber leuk om iets te doen met oude schoolmeubels en zo kwam ze op haar concept ‘Old School DIY’; oftewel do-it-yourself-meubels. Het meubilair hoefde niet echt gemaakt te worden. Amber volgt de opleiding Interieuradviseur. Hierna wil ze doorleren op het hbo, iets in de richting van interieurarchitect of vormgeving. Daarna gaat ze waarschijnlijk aan de slag in het bedrijf van haar moeder, die werkt in de verkoopstyling. Amber geeft nu al interieuradvies. En zoals een van de Skills Heroes-juryleden haar al liet weten via een Facebookberichtje: zij komt er wel!   

Lees ook het bericht op ED.nl.
Amber Roijers met moodboards
Amber bezig met opdracht_2
Amber bezig met opdracht_1
Amber prijsuitreiking
Prijsuitreiking Amber
Amber goud met zilver en brons

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.