Wauw! Devin loopt stage op Curaçao

Wie wil dat niet: stage lopen op een zonnig eiland. Gelukkig heb je er ook vrije tijd te besteden. Devin gebruikte die onder andere om zijn duikbrevet te halen en de Christoffelberg te beklimmen. Hij vertelt graag over zijn buitenlandse stage:

Mijn naam is Devin en ik zit momenteel in het 3e (laatste) leerjaar van de opleiding Facilitair leidinggevende op het Summa College. Ik verbleef in Curaçao voor een uitdagende stage bij Mambo Beach Boulevard, een uniek concept op het eiland. Op de boulevard bevinden zich diverse winkels, eetgelegenheden en entertainment. De boulevard ligt aan het Seaquarium Beach, een van de mooiste en bekendste stranden van Curaçao.

Taken

Mijn hoofdtaken zien er als volgt uit:

  • Het beheren en onderhouden van de gehele boulevard
  • Klachten van de klant verhelpen, en daarbij veel improviseren
  • Leveranciers beoordelen
  • Procesverbeteringen aandragen
  • Alles om het de gasten van de boulevard zo makkelijk mogelijk te maken

Vrije tijd

Naast het stage lopen is er natuurlijk voldoende tijd om je vrije tijd nuttig te besteden. In de avonduren kun je ervoor kiezen te gaan stappen, elke dag is er wel iets te doen. In de weekenden kun je overdag lekker aan het strand gaan liggen met 28 graden.

Geweldige ervaring

Over het algemeen is het een geweldige ervaring waar je veel van leert, veel nieuwe mensen leert kennen en ook een persoonlijke ontwikkeling doormaakt doordat je bijvoorbeeld op kamers gaat wonen. Daarnaast leer je een nieuwe werkcultuur kennen waar je erg veel van leert.

Mambo Beach Boulevard - stageplaats Devin
Devin aan het werk
Een van de vele stranden op Curaçao
Devin op de Christoffelberg

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.