Patissiers studeren af met expo lekkernijen

Voor de studenten Patissier van Summa Brood & Banket zit het erop. Een jaar lang werkten zij zich uit de naad om goed voorbereid op het examen te verschijnen. Welk thema kies ik voor mijn eindopdracht, welke smaken horen daarbij, en wat ga ik dan precies maken? 

Het resultaat van een jaar lang zwoegen was te zien op Sterrenlaan 10, waar alle afstuderende studenten hun werk toonden. Showtafels vol met hebberigmakende bonbons, makarons, taartjes, priegelig kleine chocolade doodskopjes en ‘smekkies in alle smaken’ waren er (helaas alleen) te zien.

Geslaagd of niet hing af van de examencommissie die alles wat er lag proefde en beoordeelde op uiterlijk en op smaak. Na een individueel gesprek met het examenpanel kregen de studenten meteen te horen of ze wel of niet hun boekentas uit het raam kunnen hangen. 

We zouden een poging kunnen doen om te beschrijven hoe prachtig het er allemaal uitzag, maar bekijk de film en oordeel zelf.

Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.