Rock City Basics start met cursus in PopEi

Rock City Basics is een nieuw initiatief van Rock City Institute waarbij je wekelijks muzieklessen krijgt in de repetitieruimtes van PopEi. Je kunt aan Rock City Basics meedoen als je minimaal 15 jaar bent en nog niet veel ervaring hebt met het spelen in een band. Tijdens de praktijkgerichte cursus werk je aan je instrumentale vaardigheden en aan het leren samenspelen in een band.
 
De cursus start in oktober en duurt 20 weken. Je kunt les krijgen in zang, gitaar, basgitaar, drums of toetsen. De muzikale richting zal vooral pop/rock/indie/alternative zijn. Het schrijven van eigen nummers wordt tijdens de bandlessen ook zeker gestimuleerd. Je werkt elke zaterdag met docenten en studenten van Rock City Institute. Na de eerste tien weken van de cursus en aan het eind ervan geef je een live-optreden in PopEi.
 
Rock City Institute is al een aantal jaren als beste mbo-muziekopleiding van Nederland beoordeeld en in de muziekindustrie vooral bekend door oud-studenten als Stef Classens, Rochelle, Sharon Kovacs, Black-Bone en The Young Retros, de band van Bertus Borgers. 

 

Heb je interesse of wil je meer informatie? Mail dan naar rockcitybasics@gmail.com

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.