Yvette startte Interior for all

Hoe minder standaard, hoe groter de uitdaging voor Yvette Klos. In april van dit jaar startte ze haar eigen bedrijf: Interior for all. Inmiddels heeft ze al verschillende opdrachten op het gebied van interieuradvies voltooid. Haar opleiding Interieuradviseur duurt nog een jaar, maar Yvette is nog lang niet klaar. “Ik wil nog vier jaar doorleren aan de Hogeschool Rotterdam en vervolgens naar de architectenopleiding. Architect worden is mijn droom.”

Opdrachten voor haar eigen bedrijf krijgt ze nu vooral nog via-via. Yvette: “Ik had interieuradvies gegeven aan een vriend van mijn moeder. Vervolgens kreeg hij vrienden op bezoek, die hun zoontje met ADHD meenamen. Dat jongetje kroop in een stoel en zei dat ‘ie zich rustig voelde in die kamer. Het kwam door de kleuren. Daar was mijn volgende opdracht: een kleuradvies. Dat is helemaal uitgevoerd en het lijkt wel een nieuw huis. Ook heb ik nog een ontwerp gemaakt om een compleet appartement Feng shui in te richten. De bewoner voert dat stapje voor stapje zelf uit. Voordat hij naar het appartement verhuisde, verkocht hij bijna al zijn meubels. Hij kan dus helemaal opnieuw beginnen.” 

“Precies wat ik wil”

“Uiteindelijk wil ik van interieur door naar bouw; het ontwerpen van gebouwen, de grote tekeningen. Het is ook mooi als ik het allebei kan”, zegt Yvette. Na de vakantie start haar stage bij een architectenbureau in Nuenen. Daar heeft Yvette veel zin in. “Zij doen het ontwerp en de inrichting van gebouwen. Da’s precies wat ik wil.” Daarnaast wil ze haar eigen bedrijf verder uitbouwen. Maar met de examens net achter de rug is het nu eerst tijd voor een portie vakantie.

Lees ook het artikel over Yvette in De Nuenense Krant van 19 juli 2018:
Yvette in Nuenense krant 190718

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.