Bereikbaarheid BI Campus met ov

De opleidingen van Summa Techniek en Summa Elektro- & Installatietechniek zijn verhuisd naar de Brainport Industries Campus (BI Campus). Wil jij met het openbaar vervoer naar de Brainport Industries Campus (BI Campus)? Dan kun je vanaf station Eindhoven Centraal gebruikmaken van buslijn 10 en de tijdelijke halte bij het kruispunt Landsard/Rijtackerweg. Buslijn 10 geeft dit aan als ‘halte BIC’. Vanaf daar is het nog geen 10 minuten lopen naar de campus.

Actuele vertrektijden

Kijk voor de actuele vertrektijden op de website van Hermes. Klik daar op de blauwe balk met ‘Dienstregeling/haltevertrektijden’, vul het lijnnummer ‘10’ in en kies voor ‘Lijn 10 – Naar: Airport via De Schakel’. Let erop dat de juiste datum is aangegeven.

Coming soon: nieuwe halte

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe en blijvende ‘halte BIC’. Vanaf deze halte is het straks slechts 200 meter lopen tot de hoofdingang van de campus. Deze halte is in oktober gereed.

Let op:

De buslijnen 400 en 401 naar Eindhoven Airport zijn geen handige optie. De brug over het kanaal wordt namelijk momenteel vernieuwd. Dit betekent dat je ruim 35 minuten moet lopen naar de BI Campus. Dit is onnodig lang en ook om veiligheidsredenen niet wenselijk.  


Het adres van de Brainport Industries Campus:
BIC 1, 5657 BX Eindhoven.

 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.