RCI student Ellenor Vora in voorprogramma Kovacs

Ze is alweer een aantal jaren geleden afgestudeerd aan het Rock City Institute, maar Kovacs heeft er nog steeds contacten. Met docent Ruud Borgers ging zij een tijdje geleden naar een optreden van Ellenor Vora, die nu de muzikantenopleiding volgt.

Het was het een goed optreden, want Kovacs vroeg Vora het voorprogramma te doen van haar Nederlandse tournee. Dat brengt Vora naar onder andere TivoliVredenburg, de Oosterpoort, Doornroosje en, jawel, de poptempel Paradiso. 

Debuutalbum

Afgelopen weekend bracht Vora haar debuutplaat All the shards uit. In haar eentje schreef ze de donkere, ingetogen nummers, speelde ze die in en ontwierp ze de hoes. Haar muziek omschrijft Vora als ambient, alternatief, experimenteel en industrial, maar dat zegt natuurlijk niet zo veel. Bekijk de video hier onder en je weet meteen of je het leuk vindt!   

Kaartjes kopen? Ga naar de site van Kovacs
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.