Docent ontwerpt kleding ambulancepersoneel

Ambulancepersoneel loopt binnenkort in bedrijfskleding die is ontworpen door onze docent Karin Slegers. De designer en docent modevormgeving maakte het ontwerp ‘Touch of Red’: kleding met moderne kleuren en rode en zilveren accenten. De werkkleding krijgt hiermee na 15 jaar een nieuw uiterlijk.

Karin is naast docent ook freelance designer en ontwierp eerder al kleding voor de Efteling en de Albert Heijn. Ze geeft inmiddels zo’n 10 jaar les bij Summa Fashion. Het ontwerpen van bedrijfskleding komt ook terug in de opleidingen van Summa Fashion. Eerder werd er een collectie ontworpen voor VDH Medical door studenten van Junior productmanager fashion.

Lees ook het interview met Karin in het Eindhovens Dagblad en bekijk de video van de NOS.
Ambulance Challange 2018_115b
_DSC1044 verkleind
Ambulancekleding 3
Ambulancekleding 1
Ambulancekleding 2
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.