Summa Zorg volgt technologie op de voet

Bij Summa Zorg houden ze ervan om de ontwikkelingen in de technologie bij te houden. Die gaan namelijk ontzettend snel. Denk maar aan zorg op afstand, waarmee via het internet een verbinding gemaakt kan worden tussen de patiënt en de hulpverlener. Of wat dacht je van de robots Pepper, Zora, Tessa en Paro

Om de zorgopleidingen zo veel mogelijk aan te laten sluiten op de praktijk voert Summa Zorg, samen met Samen Slim Zorgen Thuis, regelmatig vernieuwingen door. Sinds kort kunnen de studenten bij de patiënt aan het bed protocollen opzoeken, verslagen invoeren, digitale patiëntdossiers raadplegen en waar nodig achtergrondinformatie opzoeken. Zo werkt het in de praktijk namelijk ook.

Wil je meer weten over technologie in de zorg? Op de website van Samen Slim Zorgen Thuis vind je er van alles over. 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.