Tien weken proefstuderen op het hbo

Ga je een juridische opleiding volgen bij Summa Zakelijke dienstverlening en wil je later graag door naar het hbo? Dan heb je in het derde jaar de mogelijkheid om zes maanden het keuzevak 'voorbereiding hbo' te volgen. Je krijgt begeleiding en coaching van studenten van de Fontys opleiding Human Resource Management. Zij kunnen je alles vertellen over studeren op een hogeschool. En ze helpen je graag verder met het verder ontwikkelen van belangrijke vaardigheden zoals presenteren en reflecteren.

Het programma vindt de eerste tien weken op het Summa College plaats. De HRM-studenten geven daar sollicitatietrainingen en begeleiden de Summa studenten tijden het projectmatig samenwerken aan opdrachten. Tijdens de tweede periode nemen Summa studenten deel aan een onderwijsprogramma bij Fontys HRM. Zij nemen deel aan echte hoor- en werkcolleges en maken zo kennis met het hbo-niveau. 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.