Studenten International Engineering bij KMWE

Eerstejaars studenten van Summa International Engineering begonnen hun schooljaar met een uitdagende opdracht van KMWE. Dit bedrijf maakt onder andere onderdelen voor vliegtuigen. Aan de studenten de vraag om voor zo’n onderdeel een verpakking te ontwerpen zodat het onderdeel veilig vervoerd kan worden. Gedurende zes weken deden studenten in groepjes onderzoek naar diverse technieken, materialen en kosten. Op vrijdag 12 oktober presenteerden ze hun verpakkingsidee bij KMWE.

First year students of Summa International Engineering started their school year with a challenging assignment from KMWE. This company produces airplane parts (and other parts). The students were asked to design a new packaging for an airplane part, and to make sure the part could be transported safely. Over the course of six weeks, groups of students researched various techniques, materials and costs. On Friday the 12th of october, they presented their packaging ideas at KMWE.
 
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.